Hvordan tilføjer jeg venner på min Arlo Secure App? - Arlo Secure 4.0

Denne artikel er til Arlo Secure App-oplevelsen med Feed . Hvis du har Arlo Secure App-oplevelsen med Library , kan du besøge: Hvordan tilføjer jeg venner på min Arlo Secure App?

Venner er ekstra brugere på din Arlo-konto. Venner får begrænset adgang til din Arlo-konto. Du kan vælge, hvilke Arlo-enheder dine venner kan se. Du kan også give dine venner adgangsrettigheder for yderligere privilegier.

Sådan tilføjer du en ven til din Arlo-konto:

1. Start Arlo Secure App eller log ind på my.arlo.com .
  2. Tryk på i Arlo Secure-appen, eller klik på Indstillinger på my.arlo.com.
  3. Tryk eller klik på Personer.
  4. Tryk eller klik for at tilføje en person.
  5. Indtast fornavn , efternavn og e-mail- adresse på den person, du vil tilføje.
  6. Vælg de enheder, som din ven skal have adgang til.
  7. Tryk eller klik på knappen Tillad adgangsrettigheder for at give brugeren yderligere rettigheder.
    For mere information, besøg: Hvilke privilegier har mine venner, når jeg giver dem adgangsrettigheder til min Arlo-konto? - Arlo Secure 4.0
  8. Tryk eller klik på Send invitation.
    Der sendes en e-mail-besked, der inviterer din ven til at oprette en Arlo-konto. Din vens navn vises under Personer med statussen Afventer, indtil de accepterer invitationen.

Bemærk : Venner kan ikke se enhederne, før invitationen er accepteret.

For at din ven kan acceptere invitationen skal de:

1. Åbn e-mail-invitationen.
  2. Klik på Opret konto i e-mailens brødtekst for at starte my.arlo.com-webstedet.
  3. På webstedet skal du klikke på Opret konto, hvis de er en ny Arlo-bruger, eller klik på Log ind og brug deres eksisterende e-mailadresse og adgangskode, hvis de har en eksisterende Arlo-konto.

For at din ven kan se delte enheder:

1. Start Arlo Secure-appen.
  2. Tryk på Enheder .
  3. Hvis Arlo-enhederne ikke er på listen, skal din ven muligvis skifte placering.
    For mere information, besøg: Hvordan skifter jeg min placering i Arlo Secure App?

For mere information, besøg: