Hoe voeg ik vrienden toe op mijn Arlo Secure App? - Arlo Veilig 4.0

Dit artikel is voor de Arlo Secure App-ervaring met Feed . Als je de Arlo Secure App-ervaring met Library hebt , ga dan naar: Hoe voeg ik vrienden toe aan mijn Arlo Secure App?

Vrienden zijn extra gebruikers op je Arlo-account. Vrienden krijgen beperkte toegang tot je Arlo-account. Je kunt selecteren welke Arlo-apparaten je vrienden kunnen zien. U kunt uw vrienden ook toegangsrechten geven voor extra privileges.

Een vriend toevoegen aan je Arlo-account:

1. Start de Arlo Secure-app of log in op my.arlo.com .
  2. Tik in de Arlo Secure-app of klik op Instellingen op my.arlo.com.
  3. Tik of klik op Personen .
  4. Tik of klik om een ​​persoon toe te voegen.
  5. Voer de voornaam , achternaam en het e-mailadres in van de persoon die u wilt toevoegen.
  6. Selecteer de apparaten waartoe u wilt dat uw vriend toegang heeft.
  7. Tik of klik op de schakelaar Toegangsrechten toestaan ​​om de gebruiker extra rechten te verlenen.
    Ga voor meer informatie naar: Welke privileges hebben mijn vrienden als ik ze toegangsrechten geef in mijn Arlo-account? - Arlo Veilig 4.0
  8. Tik of klik op Uitnodiging verzenden .
    Er wordt een e-mailbericht verzonden waarin uw vriend wordt uitgenodigd om een ​​Arlo-account aan te maken. De naam van uw vriend wordt weergegeven onder Mensen met de status In behandeling totdat ze de uitnodiging accepteren.

Opmerking : vrienden kunnen de apparaten pas zien als de uitnodiging is geaccepteerd.

Om ervoor te zorgen dat je vriend de uitnodiging accepteert, moet hij/zij :

1. Open de e-mailuitnodiging.
  2. Klik op Account aanmaken in de hoofdtekst van de e-mail om de website my.arlo.com te starten.
  3. Klik op de website op Account maken als ze een nieuwe Arlo-gebruiker zijn of klik op Aanmelden en gebruik hun bestaande e-mailadres en wachtwoord als ze een bestaand Arlo-account hebben.

Zodat uw vriend gedeelde apparaten kan bekijken :

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Apparaten .
  3. Als de Arlo-apparaten niet in de lijst staan, moet je vriend mogelijk de locatie wijzigen.
    Ga voor meer informatie naar: Hoe verander ik mijn locatie in de Arlo Secure-app?

Ga voor meer informatie naar :