Vilka är kraven för att installera och använda Arlo-systemet?

Om du vill installera och använda ett Arlo-system måste du ha en internetanslutning med hög hastighet och uppfylla kraven nedan.

Anslutningskrav

För alla Arlo-kameror krävs en internetanslutning med hög hastighet men olika Arlo-kameror har olika bandbredd. Bandbreddsanvändningen mäts per kamera. Om du har flera Arlo-kameror i samma nätverk kan du beräkna den totala bandbreddsanvändningen för hela Arlo-systemet genom att lägga ihop den genomsnittliga bandbreddsanvändningen per kamera.

Följande krävs för Arlo-systemet:

• En internetanslutning med hög hastighet för följande genomsnittliga bandbreddsanvändning per Arlo-enhet:
    • Arlo Ultra-serien: överföring på 3 Mbit/s per kamera
    • Arlo Pro-serien (Pro 3 och senare): överföring på 2 Mbit/s per kamera
    • Arlo Essential Video Doorbells: överföring på 2 Mbit/s per Video Doorbell
    • Alla andra Arlo-kameror: överföring på 1 Mbit/s per kamera
  • En Wi-Fi-router
    • Om du använder en Arlo SmartHub eller Arlo Base Station behöver du en tillgänglig Ethernet-port på Wi-Fi-routern

Det går att använda Arlo med de angivna lägsta kraven men det påverkar funktionerna och videokvaliteten negativt. Om din överföringsbandbredd är lägre finns det större risk för att videoinspelningar ser ”pixliga” ut och blir oskarpa. Du kan även råka ut för fördröjningar när du startar livestreamar.

Krav för Arlo Secure-appen

Om du vill hämta Arlo Secure-appen till din Apple- eller Android-enhet går du till Apple App Store eller Google Play och söker efter Arlo.

Krav för Arlo Secure-appen:

• iOS version 11 eller senare för Apple-enheter
  • Android version 8.0 eller senare för Android-enheter

Obs! Om du använder Arlo på en tidigare OS-version än de angivna lägsta versionerna kanske Arlos system och enheter inte fungerar som förväntat.

Krav för Arlo-webbportalen

För Arlo-webbportalen krävs en dator med macOS eller Windows och en av följande webbläsare:

• Chrome i Windows eller macOS (senaste versionen)
  • Firefox i Windows eller macOS (senaste versionen)
  • Safari i macOS (senaste versionen)
  • Microsoft Edge i Windows (senaste versionen)