Hur lägger jag till vänner i min Arlo Secure-app? – Arlo Secure 4.0

Den här artikeln avser Arlo Secure-appen med Flöde. Om du har Arlo Secure-appen med Bibliotekgår du till: Hur lägger jag till vänner i min Arlo Secure-app?

Vänner är ytterligare användare på ditt Arlo-konto. Vänner beviljas begränsad åtkomst till ditt Arlo-konto. Du kan välja vilka Arlo-enheter dina vänner kan se. Du kan också ge dina vänner åtkomstbehörighet för ytterligare rättigheter.

Så här lägger du till en vän till ditt Arlo-konto:

1. Starta Arlo Secure-appen eller logga in på my.arlo.com.
  2. Tryck på i Arlo Secure-appen eller klicka på Inställningar på my.arlo.com.
  3. Tryck eller klicka på Personer.
  4. Tryck eller klicka på för att lägga till en person.
  5. Ange Förnamn, Efternamn och E-postadress för den person som du vill lägga till.
  6. Välj de enheter som du vill att din vän ska få åtkomst till.
  7. Tryck eller klicka på knappen Bevilja åtkomstbehörighet för att bevilja användaren ytterligare behörigheter.
    Mer information finns i: Vilka behörigheter har mina vänner när jag ger dem åtkomstbehörigheter för mitt Arlo-konto? – Arlo Secure 4.0
  8. Tryck eller klicka på Skicka inbjudan.
    Ett e-postmeddelande skickas med en inbjudan till din vän att skapa ett Arlo-konto. Din väns namn visas under Personer med statusen Väntande tills de accepterar inbjudan.

Obs! Vänner kan inte se enheterna förrän inbjudan har accepterats.

För att en vän ska kunna acceptera inbjudan måste de:

1. Öppna e-postmeddelandet med inbjudan.
  2. Klicka på Skapa konto i e-postmeddelandets brödtext för att öppna webbplatsen my.arlo.com.
  3. På webbplatsen klickar de på Skapa konto om de är en ny Arlo-användare eller klickar på Logga in och använder sin befintliga e-postadress och lösenord om de har ett befintligt Arlo-konto.

För att en vän ska kunna visa delade enheter:

1. Starta Arlo Secure-appen.
  2. Tryck på Enheter.
  3. Om Arlo-enheterna inte finns med i listan kan din vän behöva byta plats.
    Mer information finns i: Hur byter jag plats i Arlo Secure-appen?

Mer information finns i: