Min Arlo SmartHub eller basstation är offline; hur kan jag felsöka det?

Om du tidigare kunde ansluta din Arlo SmartHub eller Arlo Base Station till Internet men den nu är offline och inte kan återansluta:

1. Kontrollera Internet-lampan på din Arlo SmartHub eller Arlo-basstation .
  • Om Internet-lampan lyser gult eller blinkar gult , är det ett problem med din anslutning.
  • Om Internet-lampan är blå eller grön är Arlo SmartHub eller Arlo-basstationen online.
  • Om inga lysdioder är tända, gå till steg 3 för att felsöka strömmen.
  • För mer information om lysdioder, besök: Vad betyder lysdioderna på min Arlo SmartHub eller basstation?
  1. Kontrollera Ethernet (LAN)-kabelanslutningen .
  • Koppla ur båda ändarna av Ethernet-kabeln och inspektera kabelns hela längd för att säkerställa att den inte är skadad, sliten eller trasig.
  • Prova en annan Ethernet-kabel för att se om den återställer din internetanslutning.
  • Anslut Ethernet-kabeln igen och kontrollera att den är ordentligt ansluten till din Arlo SmartHub/basstation och Wi-Fi-router.
  • När du har anslutit din Ethernet-kabel, se till att lysdioderna på din Wi-Fi-router är tända.
  • Om LED-lamporna för Wi-Fi-routern är släckta, hoppa till steg 4.
  1. Kontrollera strömadaptern .
  • Koppla ur båda ändarna av nätadaptern och inspektera sladdens hela längd för att säkerställa att den inte är skadad, sliten eller trasig.
  • Anslut strömadaptern tillbaka till eluttaget och se till att adaptern är ordentligt ansluten till baksidan av din Arlo SmartHub/basstation.
  • Se till att Arlo SmartHub/basstationen inte är ansluten till ett uttag som styrs av en strömbrytare.
  • Prova ett annat eluttag.
  • Om du använder ett överspänningsskydd eller grenuttag, anslut nätadaptern direkt till ett vägguttag.
  • Om Internet-lampan lyser blått eller grönt återställs din internetanslutning.
  • Fortsätt felsökningen om Internet-lampan är gul eller släckt.
  1. Stäng av och slå på din Arlo SmartHub eller Arlo basstation .
  • Se till att dina Ethernet- och strömkablar är ordentligt anslutna till baksidan av Arlo SmartHub eller Arlo Base Station.
  • Koppla ur nätadaptern från vägguttaget, vänta 30 sekunder och anslut den sedan till vägguttaget igen.
    Obs ! Ethernet-kabeln måste vara ansluten innan strömadaptern återansluts.
  • Vänta i cirka två minuter.
  • Om Internet-lampan lyser blått eller grönt återställs anslutningen.
  • Fortsätt felsökningen om Internet-lampan fortfarande lyser gult .
  1. Ta bort Wi-Fi-förlängare eller mesh-nodanslutningar .
  • Om din Arlo SmartHub eller Arlo Base Station är ansluten till en Wi-Fi-förlängare eller mesh-nod, anslut den direkt till din Wi-Fi-router istället.
    Obs : Arlo rekommenderar inte anslutningar till förlängare eller meshnoder. Direktanslutningar till Wi-Fi-routern ger en mer stabil och pålitlig signal för dina Arlo-enheter.
  1. Kontrollera VPN-inställningarna .
  • Se till att din Wi-Fi-router inte använder ett VPN.
  1. Testa din Ethernet-kabel på en annan enhet .
  • Försök att ansluta till Internet från en stationär eller bärbar dator som är ansluten direkt till din Wi-Fi-router med Ethernet-kabeln.
  • Om du kan surfa på Internet från en bärbar eller stationär dator, fortsätt att felsöka din Arlo SmartHub eller Arlo Base Station.
  • Om du inte kan surfa på Internet från en bärbar eller stationär dator måste du återställa din Wi-Fi-routeranslutning till Internet.
  • Kontakta din internetleverantör eller Wi-Fi-routertillverkaren för hjälp med detta.
  1. Utför en fabriksåterställning på Arlo SmartHub eller Arlo Base Station .

VARNING: En fabriksåterställning tar bort alla kameror som är anslutna till din Arlo SmartHub/basstation från ditt Arlo-konto. Du måste lägga till Arlo-enheterna på nytt på ditt konto efter fabriksåterställningen.

Om din Arlo SmartHub eller Arlo Base Station fortfarande är offline efter att ha försökt med felsökningsstegen, kontakta Arlo Support .