Wat zijn aankomst-/vertrekautomatiseringen en hoe stel ik deze in voor mijn Arlo-systeem?

Dit artikel is voor de nieuwe ervaring van Arlo Secure met Arm Away, Arm Home en Standby . Als je de Arlo Secure App-ervaring hebt met in- en uitschakelen , ga dan naar: Hoe werkt Arlo Geofencing en hoe stel ik het in?

Met de Arlo Secure-app kun je aankomst-/vertrekautomatiseringen instellen. Dit is een virtuele omheining die helpt te ontdekken wanneer iemand uw huis binnenkomt of verlaat. U kunt de aankomst-/vertrekautomatisering gebruiken om de modus op uw systeem in te stellen op Inschakelen, Thuis inschakelen of Stand-by.

Aankomst-/vertrekautomatiseringen maken:

1. Start de Arlo Secure-app.
  2. Tik op Routines .
  3. Tik op Automatiseringen .
  4. Tik op
  5. Tik op Toevoegen Aankomen/Vertrekken .
    Opmerking : u kunt een aankomst/vertrek-gebeurtenis maken om uw apparaten te beheren op basis van wanneer u uw huis nadert of verlaat. Wanneer bijvoorbeeld Iedereen arriveert, kunt u de modus automatisch op Stand-by zetten.
  6. Tik op Iedereen arriveert .
    Opmerking : Iedereen komt aan is de standaardinstelling voor een nieuwe regel. Selecteer desgewenst specifieke mensen door te tikken op Specifieke mensen arriveren en tik vervolgens op de gebruikers om ze toe te voegen aan of te verwijderen uit de automatisering. U kunt ook Iedereen verlaat of Bepaalde personen verlaten selecteren . Ga voor meer informatie naar: Hoe voeg ik vrienden toe aan mijn Arlo Secure-app? - Arlo Veilig 4.0
  7. Tik op Opslaan .
  8. Tik op Actie toevoegen om acties voor je Arlo-systeem of apparaten te kiezen wanneer mensen vertrekken of aankomen.
  9. Volg de instructies in de app om de verschillende actiestappen te voltooien.

Machtigingen voor locatieservices moeten zijn ingeschakeld op uw mobiele apparaat om de automatiseringen voor aankomst/vertrek correct te laten werken:

Voor Android-apparaten :

Uw Android-apparaat schakelt standaard de algehele locatieservice in, hoewel u toestemming moet verlenen aan elke app die u installeert. Als locatieservices zijn uitgeschakeld voor uw Android-apparaat, kunt u deze met een paar tikken weer inschakelen.

• Zorg ervoor dat in Locatie-instellingen Locatie is ingesteld op Aan en Nauwkeurigheid verbeteren is ingeschakeld voor Wi-Fi-scannen en Bluetooth-scannen .
  • Controleer in de Android-instellingen voor apps of de Arlo Secure-app de locatietoestemming heeft ingesteld op Altijd toestaan ​​.

Voor iOS-apparaten :

Als locatieservices zijn uitgeschakeld voor uw iOS-apparaat, kunt u deze met een paar tikken weer inschakelen.

• Ga naar je apparaatinstellingen .
  • Scroll naar beneden en tik op Arlo Secure .
  • Zorg ervoor dat Locatietoegang is ingesteld op Altijd en Precieze locatie is ingesteld op Aan .

Voor zowel Android- als iOS-apparaten:

Zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld. Het inschakelen van Wi-Fi op uw mobiele apparaat verbetert de locatienauwkeurigheid, zelfs als u niet bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk.