Vad är Kommer-/Lämnar-automatiseringar och hur ställer jag in dem för mitt Arlo-system?

Den här artikeln är till för Arlo Secure-appen med nya Aktivera borta, Aktivera hemma ochStandby. Om du har Arlo Secure-appen med Aktivera och Avaktivera kan du gå till: Hur fungerar Arlo Geofencing och hur ställer jag in det?

Med Arlo Secure-appen kan du ställa in Kommer-/Lämnar-automatiseringar. Detta är ett virtuellt staket som hjälper till att upptäcka när någon kommer till eller lämnar ditt hem. Du kan använda funktionen Kommer-/Lämnar-automatiseringen för att ställa in läget på systemet på Aktivera borta, Aktivera hemma eller Standby.

Så här skapar du Kommer-/Lämnar-automatiseringar:

1. Starta Arlo Secure-appen.
  2. Tryck på Rutiner.
  3. Tryck på Automatiseringar.
  4. Tryck på
  5. Tryck på Lägg till Kommer/Lämnar.
    Obs! Du kan skapa en Kommer-/Lämnar-händelse för att styra dina enheter baserat på när du närmar dig hemmet eller när du går hemifrån. Till exempel, när någon kommer, kan du ställa in att läget automatiskt sätts på Standby.
  6. Tryck på Någon kommer.
    Obs! Någon kommer är standardinställningen för en ny regel. Om du vill kan du välja specifika personer genom att trycka på Specifika personer kommeroch sedan trycka på användarna för att lägga till eller ta bort dem från automatiseringen. Du kan också välja Alla lämnar eller Specifika personer lämnar. Mer information finns i: Hur lägger jag till vänner i Arlo Secure-appen? - Arlo Secure 4.0
  7. Tryck på Spara.
  8. Tryck på Lägg till åtgärd för att välja åtgärder för ditt Arlo-system eller enheter när personer lämnar eller kommer.
  9. Följ instruktionerna i appen för att slutföra de olika åtgärdsstegen.

För att Kommer-/Lämnar-automatiseringar ska fungera korrekt på din mobila enhet måste den ha behörighet för platstjänster:

För Android-enheter:

Som standard aktiverar Android-enheten den övergripande platstjänsten, men du måste ge behörighet till varje app du installerar. Om platstjänster har stängts av för din Android-enhet kan du slå på den igen med några klick.

• I platsinställningar kontrollerar du att Platsen är och att Förbättra noggrannhet är Aktiverad för Wi-Fi-skanning och Bluetooth-skanning.
  • I Android-inställningarna för appar kontrollerar du att Arlo Secure-appen har Platsåtkomst inställd på Tillåt hela tiden.

För iOS-enheter:

Om platstjänster har inaktiverats för din iOS -enhet kan du slå på den igen med några klick.

• Gå till enhetens Inställningar.
  • Bläddra ner och tryck på Arlo Secure.
  • Se till att Platsåtkomst är inställd på Alltid och att Exakt position är .

För både Android- och iOS-enheter:

Kontrollera att Wi-Fi är aktiverat. Om du aktiverar Wi-Fi på din mobila enhet förbättras positionsnoggrannheten, även om du inte är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.